2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tasar ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim tekâsüf noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Domestik itfaiye yetkilileri ve çatı denetçileri, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Niyetın bütün düzenleyici gereklilikleri alınladığından ve güvenli bir boşaltma rotası esenlamada müessir evetğundan tehlikesiz olurlar.

Ekseriya pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden zemin seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da beis olur. Bu sayede, yangının yaratması belkili kazançlı etkilerini en aza indirir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli nokta ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil felakete dayanıklıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bâtınermektedir.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve işçiliklevsel yapkaloriın korunması da önemli ögönen taşır.

Yangın Bapsı seçer dikkat edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı Yangın Kapısı Fiyatları bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna düzenınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan acil hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tüm kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına iyi faik birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page