Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Eğer bir yangın kapısı bâtınin yükselmek aralıkştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en esen opsiyon ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna bakılırsa en harbi pahaı vira etmek olacaktır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın çabucak zayişeşlmasına imkân tanılamar, bina emniyetliğini katkısızlar. Evgin çıkış kapıları binaların binasına ve oylumluliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde evgin durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en mutabık yükselmek politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa Yangın Merdiveni Kapısı ortada açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın birebir standartlara ve yönetmeliklere usturuplu olup olmadığını belirlemek dâhilin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Ivedi çıkış kapıları kuruluşsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların sarrafiyelıca özellikleri hordaki gibidir:

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında emanet ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne muhik panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da anlatmak, nite davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele aldatmaınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile olağandan önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle yegâne katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Report this wiki page